Köksrenovering i Uppsala & Knivsta
– vi bygger ditt drömkök

Skräddarsydda köksrenoveringar för dina behov

Är det dags att renovera köket? Köket är ofta både en favoritplats i hemmet och dess viktigaste samlingspunkt. Vi på Vikströms Bygg & Kakel har stor erfarenhet av köksrenovering med många nöjda kunder i både Uppsala och Knivsta med omnejd. Bli en av dom och låt oss hjälpa er få till den där perfekta blandningen av design, funktion och harmoni i ert kök!

Köksrenovering Uppsala - Knivsta | Renovera kök Uppsala - Knivsta

Förvandla ditt kök med Vikströms bygg & Kakel

För ett optimalt resultat är vi lyhörda till våra kunders önskemål oavsett om det rör sig om ett standardiserat men stilrent kök till ett kreativt kvalitetskök med moderiktig känsla och design. Inget projekt är för litet eller stort för oss.

Planering & konsultation

Vi hjälper såklart även till både med planering samt konsultation och håller tät kontakt med er. Hos oss får ni samma kontaktperson från första samtalet tills sista skruven är på plats! För att lyckas med ert kök är vi behöriga inom konstruktion/vatteninstallation och har den moderna utrustningen som krävs för jobbet.

Kakel & klinker till rätt pris

För att göra ert projekt så smidigt som möjligt erbjuder vi även våra kunder att köpa kakel & klinker till förmånliga priser via oss som vi sedan levererar till er på plats när det är dags för våra hantverkare att ta vid.

Har du frågor om vårt arbete med köksrenovering, önskar prisuppgift eller vill du bolla din idé med oss? Tveka inte att höra av dig så återkopplar vi inom kort!

Köksrenoveringar med fokus på kvalitet

När ni funderar på att renovera köket, är det viktigt att välja en partner som förstår era unika behov och visioner. Hos Vikströms Bygg & Kakel ser vi till att er köksrenovering i Uppsala eller Knivsta blir en smidig och inspirerande process. Vår erfarenhet gör att vi kan erbjuda lösningar som inte bara är funktionella, utan även estetiskt tilltalande och anpassade till just ert hem. Vi arbetar noggrant med att säkerställa att varje steg i renoveringen genomförs med precision och omtanke, från planering till färdigställande. Med vårt engagemang för detaljer och kvalitet, blir ert nya kök en plats där ni kan skapa minnen med familj och vänner under många år framöver.

Personlig rådgivning för ert drömkök

Vårt team finns här för att guida er genom alla valmöjligheter, från material och färgval till praktiska lösningar som maximerar både utrymme och funktionalitet. Vi vet att varje kök är unikt, och därför är vi lyhörda för era önskemål och idéer, oavsett om ni önskar en enkel och tidlös design eller ett kök med moderna inslag och kreativa detaljer.

Köksrenovering Uppsala & knivsta

Redo att förvandla ditt kök?
Vi finns här för att hjälpa dig!

Med erfarenhet och passion för detaljer skapar vi kök som kombinerar funktionalitet med stil.

Våra övriga tjänster

Byggtjänster

Badrumsrenovering

Kontakta oss

Kontaktformulär
CAPTCHA

Vikströms Bygg & kakel

Källdalsvägen 4 A
741 92 Knivsta

Telefonnummer

Fredrik – 0767-99 51 60
Joakim – 0767-99-51-61

info@vikstromsbygg.se

VI ÄR VERKSAMMA PÅ FLER OMRÅDEN:

Renovera badrum Sigtuna / Märsta